Kombu Sprinkles BIO 70g - Wild Irish Seaweed productomschrijving
In de Japanse keuken erg belangrijk: Kombu veelzijdig, erg lekker en rijk aan umami. Een hartige, zeesmaak met hints van rook.
Gebruik deze heerlijke én gezonde smaakmaker bij verschillende gerechten in de keuken.
Kombu Sprinkles gebruiksaanwijzing
Shake bij elke maaltijd wat Sea Salad sprinkles over: roerei, pasta, pizza, gebakken aardappelen de mogelijkheden zijn eindeloos.
Ingrediënten en voedingswaarde
Ingrediënten: Biologische Irish Seaweed Kombu Kelp/Laminaria Digitata
Voedingswaarde |
Per 100 gram |
Energie |
734kJ / 178 kcal |
Eiwitten |
7,42g |
Koolhydraten |
54,7g |
- waarvan suikers |
0,1g |
Vetten |
1g |
- waarvan verzadigd |
0,24g |
Vezels |
0g |
Zout |
4,6g |
Waarom is zeewier zo populair, ook in de keuken?
Veel mineralen die mensen nodig hebben, waaronder calcium, natrium, magnesium, kalium, jodium, ijzer en zink, zijn aanwezig in zeewier. Bovendien bevat zeewier veel sporenelementen. Het bevat ook vitamines zoals vitamine A (in de vorm van bètacaroteen), B1, B2, B6, niacine, vitamine C, pantotheenzuur, foliumzuur en sporen van vitamine B12.
Over Wild Irish Seaweeds
Wild Irish Seaweeds oogst al meer dan 100 jaar wild biologisch zeewier uit het westen van Ierland. Al het zeewier is afkomstig uit de ongerepte, voedingsrijke wateren van de Atlantische Oceaan.